Katinka Band (DK)

Katinka Band (DK)

Store VEGA

01. nov 2024

kl 20.00

1674 KØBENHAVN V

Mærk musikkens helende kræfter med Katinka Band i VEGA

Katinka Band – der nu består af Katinka Bjerregaard (vokal), Simon Ask (guitar), Marie Hageltorn Christiansen (keyboards, kor) og Torben Guldager (bas) - omfavner den store popsang og de forløsende omkvæd.

Live er Katinka Band et af de mest ærlige, dansksprogede performances i Danmark og med hits som ”2000 meter i frit fald”, ”Luftballoner” og ”Det er noget du har bestemt” samt et helt friskt album er Katinka Band klar til at indtage de danske spillesteder.

På scenen er Katinka Bjerregaard en både drøncharmerende, hudløs og gribende frontfigur, der sammen med de resterende bandmedlemmers lydhøre og solidariske akkompagnement skaber en stærk og direkte forbindelse til publikum, der ikke går upåvirket fra gruppens koncerter.

Katinka Band netop nu aktuel med nye toner fra førstesinglen “Andensortering”. Her genoptager bandet deres genkendelige melodiøse tæft, båret af det naturlige og medrivende flow i instrumenternes samspil og bandets blik for komposition og arrangement. En disposition og et fokus, som er helt bevidst for gruppen igennem hele det kommende album.