King Hannah (UK)

King Hannah (UK)

Ideal Bar

06. sep 2024

kl 20.00

1674 KØBENHAVN V

King Hannah dykker dybt i deres indieunivers

Indierockduoen King Hannah, der består af Hannah Merrick og Craig Whittle, udkommer med deres andet album Big Swimmer i slutningen af maj i år, hvor duoen reflekterer over historier fra deres tours i Europa og Nordamerika.

Især i Amerika tog Merrick og Whittle sig selv i at kigge gennem vinduet i deres tourvan som en slags skærm, der lod inspirationen til deres historiefortælling strømme ind. “Because if you’re visiting a different country, it’s more like you’re witnessing someone’s life,” fortæller Merrick om bandets oplevelser på farten i USA.

Big Swimmer er både titelnummeret på pladen, men også titlen på albummets åbningssang. I sangen møder man som lytter King Hannah på den anden side af deres første optræden med en nyfunden forståelse af deres lyd, deres styrker, deres taknemmelighed og deres vision for fremtiden for bandets musik.

Denne forståelse har uden tvivl ført til den dybe selvtillid, man hører i deres nye sange - Merricks stemme svæver, Whittles guitar flammer - og den balance, de har fundet, mens de har krydset Atlanterhavets vande, eller i hvert fald rockstederne på begge sider af det. Albummet får nakkehårene til at rejse sig på grund af det til tider stikkende og ofte opmuntrende billedsprog i sangene. Det er meget sandsynligt, at du, når du lytter, vil du dagdrømme om en sø om sommeren og få lyst til at hoppe i.