Klarsyn med Christian Viborg

Klarsyn med Christian Viborg

Overlundstuen

08. mar 2023

kl 19.00

8800 VIBORG

Klarsyn med Christian Viborg

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn, når han endnu engang sætter kursen mod Viborg. Christian bringer os tættere på den åndelige verden, når han viderebringer beskeder og beskrivelser fra afdøde familie og venner. Deltagere vil også få mulighed for få at stille spørgsmål omkring eget liv og modtage clairvoyante beskeder. Det er en aften i trygge og kærlige rammer med fokus på nærvær og kærlighed.

Christian formidler med stor empati og præcision, så glæd dig til en aften med masser af livsenergi, healing, glæde, kærlighed, alvor og humor – en aften med kærlige beskeder fra de kære, vi kender, som ellers allerede har forladt denne verden.

Det er Christians mission at ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi kan tage imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har været en del af det at være menneske siden tidernes morgen. Christian mener, at kommunikation med ånderne er for alle – det er en naturlig evne, vi har, når vi bruger vores sanser.

Til daglig arbejder Christian Viborg som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og herudover arbejder han med rådgivning, foredrag, workshops, retreats og mediumship-udvikling.