KrebsFalch

KrebsFalch

Musikhuset

10. mar 2024

kl 19:00

8000 Aarhus C

Topmøde mellem to roots-brødre

KREBSFALCH er tilbage på akustisk duo-tur, hvor den helt særlige musikalske ånd, der er imellem vennerne, foldes ud på scenen.

Tag med ind i Poul Krebs og Michael Falchs poetiske univers, der rummer masser af varme, humor og længsel samt en sætliste af sange, der har præget danskernes hverdag de sidste 4-5 årtier.

Tomandshånd hed albummet, som de to trubadurer udgav for otte år som KREBSFALCH. De to fuldmodne herresangere, der med glimt i øjet kalder hinanden for “brødre”, blev i medierne døbt “drømmeduoen”. Efter albumudgivelsen drog de ud på en lang, lykkelig turné, først med deres fælles band, senere som akustisk duo.
Efter det fælles eventyr vendte de tilbage til deres respektive solokarrierer, hvor begge siden har oplevet stor bevågenhed omkring nye projekter. Falch bl.a. med triumfturen med Malurt og bestseller-erindringsbogen Under månen. Krebs med det vellykkede album Sange til natten og den udsolgte og stærkt anmelderroste turné 25 album/25 byer.

Ny single på trapperne
KREBSFALCH skyder deres nye akustiske duo-turné i gang med udgivelse af nummeret Kalder drømmene tilbage, der både ser tilbage på en udfordrende tid og inviterer nyt håb ind. Singlen rammer radiostationer og streamingtjenester den 18. august.

Poul Krebs udtaler om den nye runde med KREBSFALCH:
Det hedder sig jo, at der skal gå mindst 7 år mellem hvert eventyr, og vi har da været lidt igennem hver især, siden vi sidst stod der sammen. Nu gør vi det igen, og jeg glæder mig voldsomt til en tur mere i ringen med min “lillebror” og yndlingssparringspartner. De år, der er gået, siden vi sidst stod der sammen, har kun gjort forventningen større, og vel også behovet for, at vi samler os lidt på alle planer - der er jo så rigeligt, der skiller os ad.
Selv om det er en akustisk tur kun med os to, vores stemmer og guitarer, er det altid elektrisk at spille med Michael og hans smittende gode energi.

Michael Falch tilføjer:
Det er noget særligt, når man i en relation til en ven og kollega kan føle sig som en fisk i vandet. Sammen med broder Poul har jeg det sådan. Det akavede og frygtsomme forsvinder, og der er intet, jeg er bange for at sige i hans selskab, på scenen eller udenfor. Det er sådan en speciel frihedsfølelse, jeg får, i hans selskab.
Når vi er afsted sammen, er det slående, hvor forskellige gemytter vi er, og alligevel har vi så enormt meget fællesskab i vores tanker, passion og interesser. Vi får noget særligt frem i hinanden, og det skal blive en fest at dyrke det igen på scenerne til foråret.