Kultursalonerne Gisselfeld 2023 - Partout

Kultursalonerne Gisselfeld 2023 - Partout

Gisselfeld Kloster

18. aug 2023

kl 12.00

4690 HASLEV

I 2023 vender Kultursalonerne tilbage til Gisselfeld, denne gang fra den 18.-20. august.

Programmet byder igen i år på storslåede koncerter og inspirerende samtaler i Gisselfeld Klosters smukke omgivelser. Til august vil du blandt andet kunne opleve:

SØREN HUSS, CÆCILIE NORBY, SØREN ULRIK THOMSEN, NAJA ROSA, MARC FACCHINI og DISSING & LAS FEAT. BISSE – sidst nævnte kigger forbi festivalen med en helt særlig hyldest til Povl Dissing; ”30 år med Dissing”.

Kultursalonerne Gisselfeld er en ”langsom” festival, hvor der er tid til fordybelse, samtaler og oplevelser i særklasse. Der er mulighed for at gå på opdagelse i klostres viltre og stemningsfulde omgivelser, hvor der gemmer sig intimkoncerter, oplæsninger og guidede ture.

Der vil være rig mulighed for at mætte maven og slukke tørsten med lækker mad og drikke. Dagens indtryk vil man kunne lade bundfælde sig under de gamle træer i parken eller over et glas vin med vennerne.

Kultursalonerne Gisselfeld er skabt af Social Lab i samarbejde med Bullet Booking, ATLAS, Destination Gisselfeld, Faxe Kommune, Camp Adventure, Præstø Vingård, ReUse og Gisselfeld Kloster.