Kultursalonerne Gisselfeld 2024: Endagsbillet - FREDAG

Kultursalonerne Gisselfeld 2024: Endagsbillet - FREDAG

Gisselfeld Kloster

09. aug 2024

kl 14.03

4690 HASLEV

Den 9. til 11. august 2024 slår Kultursalonerne Gisselfeld endnu en gang slotsportene op for en weekend fuld af musik, litteratur og fællesskab. Kultursalonerne Gisselfeld er en langsom festival i Gisselfeld Klosters smukke, stemningsfulde slotspark. Programmet giver rum og tid til fordybelse, samtaler og oplevelser i særklasse. Når du ankommer til festivalen, er ikke hele programmet du kender på forhånd. I løbet af weekenden vil vi overraske dig med små intimkoncerter, oplæsninger, rundvisninger m.m. både ved slottet og i den smukke park. Alt du skal gøre er at følge med og lade dig underholde, berige og fascinere.

Der vil naturligvis være rig mulighed for at mætte maven og slukke tørsten med lækker mad og drikke. Vi bestræber os på at så mange lokaleaktører som muligt, har mulighed for at præsentere vores gæster for det bedste området har at tilbyde.

Vi arbejder på at videreudvikle mulighederne for overnatning på festivalen og forventer at alle campingprodukter og boformer, vil blive udbudt som et separat tilkøb hurtigst muligt (hold dig opdateret på vores hjemmeside Kultursalonernegisselfeld.dk eller facebook.dk/kultursalonernegisselfeld)

Kultursalonerne Gisselfeld er skabt af Bullet Booking i samarbejde med Royal Unibrew, ATLAS, Destination Gisselfeld, Faxe Kommune, Camp Adventure, Social Lab og Gisselfeld Kloster.