Kunst-rundvisning i Rokokohuset fra 1732

Kunst-rundvisning i Rokokohuset fra 1732

Zieglers Gaard

17. nov 2022

kl 17.00

1203 KØBENHAVN K

Du har nu en unik mulighed for at opleve samlingen af kunst i det smukke Rokokohus fra 1732. Ved kanalen overfor Christiansborg ligger Zieglers Gaard. Det fredede rokokohus blev i 1732 opført til hofkonditor Ziegler af Philip de Lange, en af Københavns mest indflydelsesrige bygmestre.

Vi mødes i den smukke foyer og nyder et glas i salen ud mod kanalen, hvor et af hovedværkerne af Michael Kvium pryder det smukke rum. Herefter bevæger vi os igennem huset og oplever den samtidskunstkunst som bygningen er udsmykket med.

I dag er huset en del af Office Club, og rummer efter den gennemgribende restaurering, et udvalg af spændende samtidskunst. Kunsten skaber en helt særlig kontrast til de historiske rammer. Til dagligt er der ikke offentligt adgang, og derfor er jeg meget taknemmelig for at kunne give dig muligheden for, at opleve husets særlige hollandske stemning, kunsten og få et indblik i huset historie.

En Kunsthistoriker vil sammen med Jonas Larsen fra Office Club indføre dig i kunsten og historiens verden lige der midt i København i det fredede rokokohus.

Klubmedlem: 250,- ex. gebyr

Gæst: 330,- ex. gebyr (få billetter)

Klik her hvis du ønsker at købe et medlemskab af The Danish Club.