Laura Misch (UK)

Laura Misch (UK)

Ideal Bar

20. nov 2023

kl 20.30

1674 KØBENHAVN V

Smukke indiepop-perler fra Laura Misch

Albummet er en ode til omsorg og om at skabe forbindelse til verdenen. Gennem organiske elektroniske produktioner, kropsliggjorte tekster, saxofon og følsomme vokaler rammer Laura Misch en smuk melankolsk nerve i de ørefængende popsange. Om albummet fortæller sangskriveren:

"Sample the Sky er et album, der kan destilleres som den følelse, du har, når du ser himlen, og du er i en sådan ærefrygt, at du føler dig tvunget til at fotografere det og sende det til nogen - de øjeblikke, der føles så intime og personlige, men alligevel universelle, udelelige og flygtige."

Første singlen “Portals” fortæller den rørende historie fra Laura Misch liv. Mens hun boede hjemme hos sin familie under lockdown, døde hendes bedstefar hjemme i sin seng omgivet af de nærmeste. I en tid hvor verden var i kaos blev omsorgen intensiveret og de fik taget en smuk afsked. Sangen handler om afskeden og om sjælens videre færd, fra det jordiske.

Med albummet trækker Laura Misch sit nye udtryk i en ny retning. Fra de tidligere kritikerroste soveværelsesproducerede sange fra EP’en Playground og Lonely City har hun på den de nyeste sange inviteret gæstemusikere ind i det kreative fællesskab.