LLNN (DK) + Special Guests

LLNN (DK) + Special Guests

Lille VEGA

25. nov 2023

kl 20.00

1674 KØBENHAVN V

LLNN og Burst belejrer VEGA med massive metal-angreb

Det tredje album, Unmaker, fra Københavns mørkemænd i LLNN er en sprudlende og eskatologisk rejse gennem bælgmørkt og tungt metalunivers. Albummet udkom i 2021 og er et postapokalyptisk musikalsk design af nedbrændte sletter, smuldrende skyskrabere og teknologi, som hersker over menneskeheden.

Den verden, som LLNN repræsenterer, er virkelig ikke et sted, den gennemsnitlige lytter ville vove sig til. Det er brudt op af rytmiske, industrielle guitarer og maskintrommer, der hamrer som en hammer, trampet ned af kolde synths og hysteriske, hadefulde brøl. En kollision af rå primitivisme, filmsoundtrack og en kunstnerisk vision om industriel depression.

Med massive drone-synths der smeltes sammen med skærende guitarriffs og blast beats skaber bandet et lydunivers, der trækker sjælen over floden Styx, mens ørene bløder af metallisk vellyd.

Special guests: Burst
Tilbage i 2009 gik den progressive metalkvintet i opløsning efter at have udsendt en række anmelderroste albums og indtaget de store svenske metalscener. Nu er de svenske tempospecialister i Burst tilbage og har netop genudgivet et vinylbokssæt af mesterværkerne Prey On Life (2003), Origo (2005) og Lazarus Bird (2008) samt annonceret en række liveshows – heriblandt i VEGA.

Bursts liveoptrædener afspejler deres albums. Det er en opvisning af meteorisk voldsomhed og tunge grooves, der ubesværet væver sig ind og ud af skarpe melodier og æteriske lydbilleder