Macy Gray

Macy Gray

Musikhuset

12. nov 2023

kl 18:30

8000 Aarhus C

Macy Gray fyrer op under Musikhuset med karakteristisk vokal og suverænt band. 

Få sangerinder har en så unik og genkendelig stemme som den amerikanske sangerinde Macy Gray, der til sommer giver koncert i Musikhuset Aarhus.

Macy Gray er med hendes karakteristiske hæse og raspede stemme en unik figur på den amerikanske soul- og r&b-scene. Hendes musikalske karriere startede næsten ved et tilfælde, da hun som ung teenager begyndte at skrive sange for andre. Til en demosession dukkede sangerinden, som sangene var tiltænkt aldrig op, og Macy indspillede dem selv i stedet, selv om hun i grunden hadede sin quirky, raspede stemme.

Sangene blev hurtigt en succes i Los Angeles’ musikmiljø, og i 1998 førte det til en pladekontrakt. Siden da er det blevet til mere end 25 millioner solgte albums, flere priser og folk overalt i verden har kunnet synge med på hits som I’ll Try.

Gennem årene har Macy Gray fortsat sin musikalske karriere, hvor hun har søgt i en række forskellige retninger og senest udgav hun albummet The Reset med både intime sange, storslåede episke ballader og vellydende singalong.

Glæd dig til god aften i godt selskab med Macy Gray i front for sit suveræne band The Californian Jet Club.

Line up
Macy Gray, sang
Billy Wes, klaver
Tamir Barzilay, trommer
Alex Kyhn, bas