Malk de Koijn

Malk de Koijn

Poolen

15. nov 2024

kl 21.00

1432 KØBENHAVN K

Malk De Koijn – tredje ekstrakoncert

Man skulle være mere end almindelig hurtig på tasterne, for at få fat i billetter til Malk De Koijns københavnerkoncerter til efteråret – derfor er de nu klar med en tredje ekstrakoncert!

Det bliver ikke bare en ekstra ekstrakoncert, det bliver en kæmpe koncert, når de tre bananer næsten fordobler kapaciteten og denne gang spiller på Københavns spritnye spillested Poolen.

Malk De Koijn bliver den første annoncerede koncert på det nye spillested, der slår dørene op til foråret.  

Malk De Koijn
I år er det 30 år siden, at de tre aliasser Tue Track, Blæs Bukki og Geolo G slog rimene sammen og stiftede det der skulle skrive dansk raphistorie, gruppen Malk de Koijn.

Med mere end 25 år siden debutalbummet ”Smash Hit in Aberdeen” (1998), efterfulgt af storklassikeren ”Sneglzilla” (2002), der så igen blev efterfulgt af et comeback med albummet ”Toback to the Fromtime” (2011), har Malk de Koijn gang på gang slået deres navn fast som et af dansk raphistories allerbedste navne – ikke mindst live.

Til efteråret er de endelig igen at finde på de danske spillesteder, når de drager på en stort set udsolgt tour – der altså nu har fået endnu et ekstra stop i Poolen på Refshaleøen.