Malte Ebert

Malte Ebert

Musikhuset

13. apr 2023

kl 18:00

8000 Aarhus C

Feminisme, storhedsvanvid og kongeligt mod i Musikhusets Store sal

I det nye show har Malte igen taget en flok udvalgte venner med. Mellem Himmel og Jord bliver holdt i ”en humoristisk meta-tone,” og der vil både være plads til dansk feminisme, livet på landevejen, fodboldkultur, glimmer og guld, kærlighed, kongeligt mod og storhedsvanvid.

28-årige Malte Ebert er en gudsbenådet sanger og sangskriver, og hans karriere er både uforudsigelig, selvironisk og storslået. Han slog massivt igennem som Gulddreng i 2016 med utallige #1 singler, platinplader og mere end en kvart milliard streams. Siden er det gået hurtigt for den folkekære sanger fra Vejle.

I 2021 havde Malte Ebert travlt med Toppen af Poppen, Danmarks tour, en engelsksproget debut EP, første dansksprogede udgivelse i eget navn og en genoplivning af Gulddreng samt årets mest lyttede fodboldssang, EM-hittet Helt Sikker.

I 2022 har Malte været land og rige rundt med Det Store Malte Ebert Show - et anderledes musikalsk show, der trækker på comedy, talkshows og sitcoms. Derudover spillede han til børnenes MGP på DR, i Melvins talkshow på TV2 samt på mange af landets festivaler hen over sommeren.

Senest tog Malte Danmark og Dronning Margrethe med storm med sangen Kalde Dem For Du, som han sang ved Dronningens jubilæum. Aktuelt hitter han med sin danmarkssang Kun Med Dig.