Merro8 (DK)

Merro8 (DK)

Lille VEGA

27. nov 2024

kl 20.00

1674 KØBENHAVN V

Merro8 har skabt bølger på den danske hiphopscene med sin unikke fusion af gademelankoli og følsomhed. Med hits som "2 Kanoner" og "Draco" er han kendt for at kombinere velkendte raprytmer med en unik, nordvestlig vibe.

Rapperens lyriske univers belyser livets op- og nedture i et kvarter, hvor alt ifølge Merro8 “ikke er en dans på roser”. Derfor var det også en helt nye side af talentet, der blev fremvist, da hans seneste single “Intet Nyt” røg på gaden featuring Gilli. På nummeret bliver lytteren svøbt i sprøde house-vibes og poppede melodilinjer.

På samme vis ses en mere følsom side af rapperen i videoen til den akustiske version af ”2 kanoner”. Nummeret handler om at glemme sorgerne og have en følelse af, at man er på toppen af det hele. Med “2 Kanoner” ramte han toppen af hitlisterne og har med over syv millioner streams på Spotify meldt sin ankomst på den danske musikscene.

Merro8s præstationsevner live kom i sommers til udtryk på Roskilde Festival, hvor han sluttede Roskildes rap-fiesta af med imponerende energi og nærvær:

“Publikumskontakten var upåklagelig, og på mange måder ramte Nordvest-rapperen i bedste Guldlok-stil den perfekte balance mellem Kundos gode humør og Dibsets kraftfulde energiudladning.”