Metalized 2025: PANZERCHRIST (DK) + TROLD (DK) + WITHERING SURFACE(DK

Metalized 2025: PANZERCHRIST (DK) + TROLD (DK) + WITHERING SURFACE(DK

Lille VEGA

20. feb 2025

kl 20.00

1674 KØBENHAVN V

METALIZED TOUR 2025

2025 bliver 3. år for Metalized tour, som derved begynder at bide sig fast i det danske metalpublikums bevidsthed. Konceptet, som spreder god metal til danskerne i de mørke vintermåneder, er tilbage med et nyt line-up:
Withering Surface - Panzerchrist - Trold

Alle 3 bands spiller samme antal minutter, så teknisk set, er dette en triple-headliner tour. Dansk, voldsom metal til alle og en underholdningsværdi, som er svær at matche. Alle 3 bands udgiver nyt materiale, inden touren spænder af.

Withering Surface
Danmarks ubestridt ældste og bedste melo-død band, som startede helt tilbage i 90'erne, da Göteborg-metallen begyndte at røre på sig. Veteranerne udgiver deres syvende album i sommeren 2024. Flere videoer er allerede offentliggjort og tour i Japan er booket. Der bliver booket flere udlands-shows pt. og der arbejdes også på festivalshows, så Withering Surface kommer til at varme nogle kinder i den mørke vinter, 2025.

Panzerchrist
Panzerchrist udgiver deres ottende album i vinteren 2025. Perfekt timing for Metalized Tour. De er absolutte veteraner indenfor deres genre og et band, som de fleste i Danmark kender, gennem deres klassiske udgivelser, der nærmest har indtaget kultstatus i det danske metalmiljø. Nu med kvindelig for-growler, som tager bandet til nye højder. Forvent en helt igennem voldsom optræden fra et klasseband.

TROLD
Bandet arbejder på deres andet album, som gerne skulle udkomme i start 2025. Det er virkelig spændende at se, hvad Troldene kan diske op med efter det super-hypede debutalbum Der Var Engang. Trold skaber fest, uanset hvor de kommer frem. Det er bevist igen og igen ved de utallige shows, som bandet har spillet rundt i landet. Folk tager troldene til sig, som et møl bliver tiltrukket af lys, og der er lagt i kakkelovnen til endnu en bunke fester, med disse herlige, danske metal-spillemænd!