Michael Falch

Michael Falch

Musikhuset

13. apr 2025

kl 17:30

8000 Aarhus C

Oplev rockstjernen på poetisk triotur sekunderet af cello og keyboard.

Michael Falch er på vej med ny musik og til efteråret, kan du høre sangene live, når han gæster Musikhuset i sit nye trio set up.

Til koncert i Musikhusets Store sal bliver Michael Falch sekunderet af den norske cellist, Live Johansson fra LiveStrings, som tidligere har kastet skandinavisk glans over hans sange både på scenen og på album. Ved sin side har han også tangentspilleren Mikkel Reumert Damgaard, som i en årrække har været medlem af Falchens backingband, og som til daglig er en del Love Shop.

Michael Falch tog for mange år siden udtrykket “rusten sover aldrig” til sig. Han har igennem sin karriere brugt det som mantra for aldrig bare at gentage sig selv, når han drager på turné. Alene i nyere tid har han turneret med sit unge rockband DÉT BAND, med sin datter Mathilde, den såkaldte bittersøde trio, med MALURT, akustisk solo og med Poul Krebs.

I 2025 kan du møde Michael Falch med filmisk og atmosfærefyldt lyd i selskab med to prægtige musikere. Sammen tager de nye sange og Falchens smukkeste og mest sigende numre om menneskers vilkår og tingenes tilstand med til Musikhuset.

Scenemesteren er med som support

Supporten byder et nyt navn på den danske scene, Gabriel Jacobsen. Siden han var ganske ung, har han arbejdet for Michael Falch som scenemester. Sideløbende har Gabriel udviklet sin egen sangskrivning, og han giver prøver på sin store stemme, inden den poetiske trio indtager scenen.