Molly Koppel

Molly Koppel

Valby Kulturhus

22. feb 2023

kl 20.00

2500 VALBY

Molly Koppels lydunivers er malerisk og intim med en nerve og intensitet der bare skal opleves live. Man kommer tæt på hendes kunstneriske proces og smukke stemme gennem musik der rummer elektronisk RnB, soul, fængende popmelodier og jazzede twist. Hun bevæger sig ubesværet mellem det elektroniske og det organiske og skaber en forestilling på egne præmisser.

Hun debuterede med ep’en Waves i 2019, som repræsenterer hendes første udgivelse som solo artist - hvortil flere udgivelser er kommet siden. Udover projektet i eget navn har Molly lavet musik i mange forskellige sammenhænge siden hun var helt lille og spillet et hav af koncerter på både små og større scener. I en årrække som sangerinde og sangskriver i duoen Molly & Peter, som gæstesolist, top-liner, co-writer, eller i sammenhæng med sin familie med samme efternavn. I efteråret 2021 var Molly sangerinde i teaterforestillingen Romeo og Julie på Vendsyssel teater og sang ny komponeret jazz musik af Benjamin Koppel. Herudover har Molly igennem de seneste tolv år samarbejdet tæt med filmkomponist Sune Kølster og sunget i en række kortfilm, spillefilm og tv-serier. Molly udgav i efteråret 2022 sit nyeste projekt: fire sange præsenteret gennem one-take optagede livesessions, for at indvie publikum i sin sangskrivningsproces og skabe noget anderledes og mere eksperimenterende både i form og fremførelse. Glæd dig til en aften i Mollys univers skabt sammen med en masse dygtige musikere.

Lineup: Molly Kvist Koppel (vokal), Isa Naja Buhl (kor), Olivia Koppel (kor, dans), Kasper Juul Møller (guitar), Columbus Grønlund (keys), Valdemar Weile (trommer).