NAS - Illmatic 30 Year Anniversary Tour

NAS - Illmatic 30 Year Anniversary Tour

K.B. Hallen

25. okt 2024

kl 20.00

2000 FREDERIKSBERG

På denne dag for 30 år siden udgav en da 20-årig Nas “Illmatic”; bredt anerkendt som et af de største og mest indflydelsesrige hip hop-albums nogensinde. I anledning af pladens 30-års jubilæum vil Queensbridge-legenden turnere i Europa og Storbritannien i oktober og november 2024 med start i Finland og afslutning i London. Den 15-shows lange turné vil se Nas optræde med sit ikoniske debutalbum ”Illmatic” i sin helhed. Billetter er i salg fra torsdag 25. april kl. 10:00 via livenation.dk.

Nas markerede også 30-års jubilæet for “Illmatic” med udgivelsen af et nyt nummer, "Define My Name", produceret af DJ Premier, der også producerede en håndfuld numre på den tidsløse klassiker ”Illmatic” ("N.Y. State of Mind", "Represent", "Memory Lane (Sittin’ in da Park)"). "Define My Name" er nu tilgængelig via Mass Appeal - lyt HER.

”Illmatic” er ikke kun et af hip hoppens bedste albums, men også en af de største plader på tværs af alle genrer. Hver linje fra Nas er personlig, målrettet og betydningsfuld og tegner et levende billede af, hvad det betød at vokse op i New York i 90'erne. Hvert sample-båret beat er unikt og skarpt udført, leveret af et drømmehold af producere bl.a. DJ Premier, Large Professor, Q-Tip, Pete Rock og L.E.S.

Den RIAA platin-certificerede plade indeholder moderne klassikere som ”N.Y State of Mind”, ”Halftime”, ”The World Is Yours” og ”It Ain’t Hard to Tell”. 30 år senere sætter ”Illmatic” stadig baren for hele rap-genren.

Illmatic 30 Year Anniversary Tour” kommer til K.B. Hallen i København fredag 25. oktober.


ILLMATIC 30 YEAR ANNIVERSARY TOUR DATES

October 2024
Tue 22 Helsinki, Finland House of Culture
Thurs 24 Stockholm, Sweden, B-K
Fri 25 Copenhagen, Denmark, K.B. Hallen
Sun 27 Cologne, Germany, Palladium
Wed 30 Milan, Italy, Fabrique
Thurs 31 Zurich, Switzerland, Halle 622

November 2024

Sat 2 Vienna, Austria, Gasometer
Sun 3 Berlin, Germany, Uber Eats Music Hall
Tue 5 Amsterdam, Netherlands AFAS Live
Thurs 7 Paris, France, Le Zenith
Fri 8 Offenbach, Germany, Stadthalle Offenbach
Sun 10 Manchester, UK, Victoria Warehouse
Mon 11 Edinburgh, UK, Usher Hall
Thurs 14 Wolverhampton, UK, Civic Hall
Fri 15 London, UK, Royal Albert Hall