Nashville Nights

Nashville Nights

Bartof Station

25. maj 2023

kl 20.00

2000 FREDERIKSBERG

Knapt har støvet lagt sig i Odense efter et brag af en Nashville Nights Festival, før vi er klar til at trække i cowboystøvlerne igen. ”Oplevelser i særklasse” skrev Fyens Stiftstidende om den netop overståede festival. ”Nashville Nights viser igen international klasse” lød det fra GAFFA.

Nashville Nights koncertrækken har vokset sig lidt større for hver gang, den har været her, og siden september 2021 har den også udviklet sig til en festival over en hel weekend i Odense i september, Nashville Nights International Songwriters Festival. Men den årlige tour rundt i Danmark fortsætter og i maj ’23 får publikum igen mulighed for at høre sange – mange indspillet af store stjerner – leveret af de sangskrivere, som oprindeligt skrev dem. Line-up.. den kan I glæde jer til.. men vi giver de der brænder for konceptet mulighed for at købe billet før vi afslører hvem der kommer og spiller... Det eneste vi vil sige lige nu, er at det bliver fuldstændig Nashvildt!

Mad: Dagens Gryde: Dejlig krydret gryderet med kød og grønt serveres med ris. Køkkenet åbner 17.30 og lukker 19.30. Kommer I senere, kan vi desværre ikke nå at afvikle maden inden koncerten, og I vil ikke kunne få refunderet penge. Ingen bordreservering.

SPRING TOUR '23

18 maj - Dexter, Odense
19 maj - Turbinen, Randers
20 maj - Tøjhuset, Fredericia
24 maj - Slagelse (TBC)
25 maj - Bartof Station, København
26 maj - Hagge’s, Tønder
27 maj - Stars, Vordingborg
28 maj - Bygningen, Køge