Oliver Stanescu & Rasmus Wallbridge

Oliver Stanescu & Rasmus Wallbridge

Musikhuset

02. nov 2024

kl 18:00

8000 Aarhus C

Gør dig klar til Rasmus Wallbridge & Oliver Stanescus spændende show

Oliver og Rasmus mødte hinanden i en sen alder. Nu vil de forsøge at blive venner, men de er begge i 30’erne, og de har ikke tid. De er ikke tyve år mere, så de kan ikke tage til Sunny Beach og få venne-tatoveringer eller holde hinanden i hånden til en dejlig udpumpning. Nu er de over 30, hvor arbejde, kæreste, barn, hund, job og 3x beliggenhed tager alt deres tid. Og kan man overhovedet blive venner i så sen en alder? Hvad hvis den ene affaldssorterer, og den anden ikke gør? Det kommer jo aldrig til at gå.

Oliver og Rasmus vil i dette show forsøge at lære hinanden at kende. På godt og ondt. De vil tale om deres pinlige hemmeligheder, deres styrker og deres svagheder. Målet med showet er, at Oliver og Rasmus skal se, om de kan gå herfra som BBF’s. Best Friends Forever. For Life???

* En BFF er en term for nogens bedste ven eller nær ven. BFFs er ofte meget sammen og deler mange fælles oplevelser såsom samme folkeskole eller samme musiksmag. Venskaber beskrevet som BFF sker ofte i folkeskole eller gymnasiet og opløses som regel, når de begynder at tage en videregående uddannelse. BFF betyder nødvendigvis ikke, at man kun har én BFF. Det afhænger af, hvordan man individuelt tolker termet “BFF”. Nogle har mange BFFs, mens andre kun har én.

Kilde: Wikipedia