OMAR (DK)

OMAR (DK)

Lille VEGA

28. sep 2024

kl 21.00

1674 KØBENHAVN V

Omar rammer topformen i VEGA

Efter en lang sejrsgang på de danske streamingtjenester tog Omar en kort pause fra musikken for at genfinde sig selv. Da han kom tilbage fra sin selvvalgte pause på halvandet år, var produktionerne større, lyden mere poppet og looket endnu skarpere.

Omar har med sin nye musik ambitioner om at skrive sange, der ikke kun streamer, men også viser en mere dybfølt og nærværende side af det mangefacetterede talent.

Sangeren har investeret tid i en indre rejse, der har ført til en forunderlig forandring i hans musikalske virke. Han har bevæget sig væk fra de tidligere UK-rao og afro-inspirerede produktioner og ind i en mere poppet lyd, der afspejler den nye kunstneriske vision. Han har forladt fortællingerne om livet på gaden til fordel for et mere farverigt og tilgængeligt univers.

Efter den transformative rejse står Omar nu som en mere selvsikker vokalist og moderne popartist. Hans fornyede musikalske identitet indikerer, at han er klar til at indlede et nyt kapitel i sin karriere og tage lytterne med på en spændende musikalsk rejse. ‍

Siden sin debut i 2017 med singlen "Bar Sig Til" (ft. Artige Ardit), har Omar udviklet sig som kunstner og udgivet over 20 sange med en samlet streaming afspilning på imponerende 60 millioner. Kendt for sin karakteristiske stemme, der formår at bringe et smil frem, selv på de mest melankolske sange, har Omar i mange år udforsket tekster om ulykkelig kærlighed og livet i forstæderne.