OTOOTO (DK)

OTOOTO (DK)

Lille VEGA

22. feb 2024

kl 21.00

1674 KØBENHAVN V

Håbefulde jazz-genialiteter med OTOOTO i VEGA

Indiejazz-bandet OTOOTO prøver at spejle det moderne samfund og sætte lyd til dets vibrationer. Gennem deres lyd videreformidler de renhed, kærlighed og glæde. Lyden af OTOOTO er defineret af Oilly Wallace og Jonas Dues lyriske og lette melodier parret med en karakteristisk lyd af den legendariske vintage synthesizer Juno 60. Tilføj et stærkt neo-soul/ R&B-groove og så har du rammerne for bandets univers.

Som lytter går du direkte ind i en følelse af håb, imens musikken udfolder sig på en harmonisk og legende måde. Deres seneste album, det andet i rækken, Dosage, udkom sidste år. Det fulgte op på den anmelderroste debutplade This Love Is For You (2021). På Dosage får OTOOTO blandet andet besøg af rapperen E. Brown og Indiepop-sangerinden Lucky Lo.

Bandet udgør en unik sammensætning af fem store personligheder i dansk jazz på en måde, som ikke er set tidligere. De har siden, de fandt sammen i 2019 haft en vision om at gentænke begrebet “moderne jazz-kvintet”. Line up i bandet udgøres af: Jonas Due (trompet), Oilly Wallace (saxofon), Calle Brickman (keys), Matthias Petri (bas) og Andreas Svendsen (trommer).