Paris Paloma (UK)

Paris Paloma (UK)

Lille VEGA

15. sep 2024

kl 20.00

1674 KØBENHAVN V

Hjerteskærende folk-sange fra Paris Paloma i VEGA

Den 30. august udgiver den eminente sangskriver Paris Paloma sit debutalbum, der har fået titlen Cacophony. Gennem de 15 numre dykker hun ned i temaer som sorg, kærlighed, patriarkatet og traumer.

Den britiske sangerinde Paris Paloma kanaliserer oplevelsen af kvindelighed ind i sin sangskrivning og taler til den kvindelige oplevelse. I hendes lyriske univers samler hun smukke og dybfølte mosaikker hentet fra mytologi, kunsthistorie og romantikken.

Gennem de æteriske sange flyder lytteren gennem elementer af sublime elementer fra chamber pop og folk. Sidste år udgav hun den smukke hit-hymne “Labour”, der behandler spørgsmål om ulighed mellem kønnene i vores samfundsstrukturer. På en smuk bund af bas, guitar og højstemte korarrangementer svæver Paris Palomas ørefængende melodier.

Sangen fokuserer på historien om kvinder, som udfører ulønnet husligt arbejde, især hjemmearbejde og børneopdragelse, og kritiserer patriarkalske forventninger til kvinder inden for ægteskabet.

Den udforsker også begreber som bevæbnet inkompetence og misbrugets cyklus. Debutsinglen er den første til at blive indspillet i et lydstudie og følger op på række lækre singler, der er indspillet i hendes eget soveværelse. “Labour” har allerede ramt over 100 millioner streams på Spotify og har taget en massiv sejrsrunde på TikTok og på den amerikanske Billboard Chart.