Parker Millsap solo (US)

Parker Millsap solo (US)

Lille VEGA

05. feb 2025

kl 20.00

1674 KØBENHAVN V

I starten af februar bliver det for første gang muligt at opleve sanger, guitarist og sangskriver, Parker Millsaps akustiske soloshow på en dansk scene. Han har tidligere spillet koncerter med sit daværende band på Tønder festival, men nu er han tilbage med en intim opsætning i Lille VEGA.

I 2023 udgav Millsap sit sjette og nyeste album, Wilderness Within You. De 13 numre bevæger sig inden for hans kendte univers af americana, blues, folk, country og roots-inspiration med afstikkere til mere eksperimenterende sider, så man aldrig keder sig i hans selskab. Menneskets forhold til naturen er omdrejningspunkt for sangene sammen med det eftertænksomme og kontrasterne i livet, de mørke sider vs. lyset.

Sangeren albumdebuterede i 2012 med albummet Palisade, og to år senere, udkom det selvbetitlede andet album. Det indbragte ham en nominering som “Årets Nye Stjerne” hos Americana Music Association.

The Very Last Day (2016) skød for alvor Millsaps karriere i gang, og det blev nomineret til ”Album Of The Year” hos Americana Music Association. Other Arrangements fra 2018 bragte musikeren til Europa for anden gang. Under Covid-19 lockdown gjorde Parker sit femte album, Be Here Instead (2021) færdigt.

Be Here Instead er mere eksperimenterende end de tidligere udgivelser, og teksterne er mere eftertænksomme og reflekterende med både uhæmmet fantasi samt søgen efter nærvær i en kaotisk verden. Parker tager sange med fra samtlige af sine album med sig, når han pakker guitarcasen til soloturnéen i 2025.