Peter Sommer

Peter Sommer

Musikhuset

01. dec 2024

kl 19:00

8000 Aarhus C

Landets største rockpoet og hans trofaste makker indtager Musikhuset med nye sange, nye fortolkninger og et stærkt bagkatalog.

Danmarks nok drøjeste sangskriver, Peter Sommer, og hans virtuose væbner, pianisten Palle Hjorth, bringer dette efterår lys til landets mørke koncertsale. 

En varieté af sange om livet på godt og ondt med afsæt i Peter Sommers kommende album, fortolkninger fra dette års Toppen af Poppen og et omfangsrigt hitkatalog.

Publikum kan glæde sig til nye, gamle, lånte og blå sange – i ekstraordinære og stærkt medrivende versioner, når duoen klæder sangene af til skindet i skæret af et ekstravagant og elegant lys- og sceneshow.

Sidste års koncertrække begejstrede publikum og ikke mindst anmelderne, der bl.a. skrev:

Seks stjerner
”Magisk makkerpar spillede lyset frem i mørket.”
Fyens Stiftstidende

Fem stjerner
”...Peter Sommer, der – flankeret af tangentbokseren Palle Hjorth – syntes at stå stærkere på scenen end nogensinde før … Seancen var storslået fra det øjeblik, Peter Sommer åbnede munden.”
Jyllands-Posten 

Peter Sommer og Palle Hjorth er aktuelle i den nye sæson af programserien Toppen Af Poppen på TV2, hvor de fortolker sange af Anne Linnet, Medina, Jonah Blacksmith, Mekdes og Dopha og arbejder samtidig på sange til en ny plade – publikum får smagsprøver fra begge dele.