Piaf The Show

Piaf The Show

Det Kgl. Teater - Gamle Scene

24. mar 2025

kl 20.00

1017 KØBENHAVN K

PIAF – The Show
Med mere end 1.000 forestillinger i over 50 lande og mere end én million solgte billetter er Piaf - The Show den største franske succes i verden siden 2015!

Piaf - The Show er en fortryllende forestilling, der hylder livet og arven efter den legendariske franske sangerinde Edith Piaf.

Forestillingen fanger essensen af Piafs passionerede sangstil og dybden af hendes følelser, fra hjerteskærende sange som "La Vie en Rose" til de energiske toner i "Non, Je Ne Regrette Rien". Med en strålende præstation fra den internationalt anerkendte sangerinde Nathalie Lermitte og dygtige musikere bliver publikum henført til det pulserende Paris i det 20. århundrede, hvor Piafs stemme regerede som en evig flamme i musikverdenen.

Piaf - The Show er ikke bare en forestilling, det er en hyldest til en af de største stemmer i musikhistorien og en uforglemmelig oplevelse for alle, der elsker lidenskabelig musik og rørende fortællinger.

Udtænkt og instrueret af Gil Marsalla, betragtes showet af Edith Piafs nære venner, såsom Ginou Richer, Edith Piafs privatsekretær, Germaine Ricord, hendes ven og frem for alt Charles Dumont og Charles Aznavour, som: "... Den smukkeste hyldest, der nogensinde er lavet om Edith Piafs Karriere...".