Pil

Pil

K.B. Hallen

24. jan 2025

kl 20.00

2000 FREDERIKSBERG

Dronningen af månen med kurs mod stjernerne: Pil annoncerer nyt album og karrierens to største headline-koncerter til dato

Pil er for alvor på vej til at etablere sig som en vigtig popstemme i Danmark. I begyndelsen af 2025 indtager Pil K.B. Hallen i København og ACC i Aarhus.

I 2023 blev Pil udråbt som P3 Talentet til P3 Guld og siden da har hun ikke set sig tilbage. Hendes musik var uundgåelig på de største festivaler i landet den sommer og hun beviste at hendes koncerter formår at samle folk, da hun optrådte på bl.a. Northside, Heartland, Smukfest og Roskilde Festival, samt Fredagsrock i Tivoli. Derudover kunne man opleve hende til nogle af årets største TV-shows såsom X-Factor, P3 Guld og De Største Øjeblikke.

Den 9. februar 2024 udgiver Pil albummet 'Hvis Du Tør At Drømme'. På dette album dykker Pil dybt ned i sine personlige erfaringer og folder dem ud i sangtekster og musik, der sigter mod at skabe et musikalsk fællesskab. 'Hvis Du Tør At Drømme' er således et album, der er dedikeret til lytterne. Hendes sangskrivning udforsker konfliktfyldte følelser og formidler dem gennem opmuntrende melodier, der indbyder til dans, alt sammen med ønsket om at skabe genklang hos sine fans.

Inden Pil spiller de to koncerter i januar 2025, vil man kunne opleve hende på en omfattende spillestedsturné til foråret, hvor hun blandt andet spiller to udsolgte koncerter i Store VEGA og en udsolgt koncert på Train.