PLATT-FORM

PLATT-FORM

Glassalen i Tivoli

14. apr 2024

kl 14.00

1630 KØBENHAVN V

PLATT-FORM vender tilbage med successhowet ”Er vi gået for langt?”

Publikum og anmeldere var flade af grin, da PLATT-FORM i 2022 havde premiere på deres seneste show Er vi gået for langt? i Glassalen i Tivoli. Nu er Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby klar til at få endnu flere danskere til at skrige af grin, når de i 2024 vender tilbage med deres prisbelønnede satireshow, der blev kaldt ”genialt” og ”nyskabende og banebrydende”

PLATT-FORM blev overdænget med flotte anmeldelser, og publikum valfartede til Glassalen i Tivoli, da den populære satiregruppe havde premiere på det længe ventede show Er vi gået for langt?

Nu er Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby klar til at få endnu flere danskere til at skrige af grin, når de vender tilbage med deres prisbelønnede satireshow i 2024. I ”Er vi gået for langt?” udstiller trioen igen danskerne og ikke mindst hinanden med bidende og kærlig satire og knivskarpe ørehængere. Du kan glæde dig til at opleve eller gense en perlerække af de skønne karakterer og sange produceret til ”Er vi gået for langt?”

Publikum kan forvente et show fyldt med sang, sjove tekster og kærlige satiriske spark til både dem selv og publikum, når gruppen indtager scenen. Så gør dig klar til et hæsblæsende, gennemmusikalsk og vanvittigt sjovt show i Glassalen, for Laus, Mille og Jakob er tilbage!

Læs mere her

Aldersanbefaling
Anbefalet fra 12 år. Alle børn er forskellige, og vi anbefaler, at forældre vurderer individuelt om forestillingens historie og tema er passende for deres børn. Der er ikke adgang til forestillingen for børn under 3 år.

OBS! Praktisk information
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivolis Box Office personligt eller på 33151001. Ledsagerbilletter udstedes mod forevisning af ledsagerkort fra Invalideorganisationernes Brugerservice.