Pretty Woman - The Musical

Pretty Woman - The Musical

ComVent Arena - Tinghallen

05. nov 2022

kl 16.00

8800 VIBORG

Til efteråret 2022 kan publikum se frem til en helt ny og storslået musical, når Pretty Woman The Musical, kommer til Comvent Arena Tinghallen med seks forestillinger fra 2. til 6. november.

Broadway-hittet PRETTY WOMAN – THE MUSICAL med nye sange af rockikonet og superstjernen Bryan Adams får Danmarkspremiere i Tivolis Koncertsal 14. september 2022 og kan derefter opleves i Viborg fra 2. til 6. november 2022.

-Det er kæmpestort at det er lykkes at få denne forestilling til Viborg. Vi har hele tiden haft en plan om, at blive en betydelig spiller på det nationale musical-marked, og det må man sige er lykkedes med denne fantastiske titel, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund.

Filmen Pretty Woman bragte Julia Roberts på det globale landkort, skaffede hende en Golden Globe-statuette og en Oscar-nominering samt gjorde Richard Gere til international superstjerne. Det romantiske Hollywood-eventyr om den hårdkogte gadeprostituerede Vivian og den kyniske forretningsmand Edward, der forelsker sig hovedkulds i hinanden, blev produceret for et moderat budget på 14 mio. dollars. Men da filmen fik biografpremiere, sprængte den alle rammer, omsatte for 463 mio. dollars på verdensplan og har fortsat rekorden som den bedst indtjenende romantiske komedie i filmhistorien.

-Når jeg tænker tilbage, er Pretty Woman én af de film jeg husker tydeligst fra mine teenageår. Det var et kærlighedseventyr, som en hel generation kunne relatere til. Mange af scenerne er blevet klassikere, og det var virkelig en af de film, der om nogen definerede tiden i starten af 90’erne. Den var kæmpestor dengang, og den har kun vokset sig endnu større siden, fortæller forestillingens producent Thomas Langkjær.