Real Estate (US)

Real Estate (US)

Lille VEGA

29. sep 2024

kl 20.00

1674 KØBENHAVN V

Et hurtigt hammerslag med Real Estate i VEGA

Den 29. september danser sensommersolen i Lille VEGA, når Real Estate blænder helt op for de ørefængende melodier.

I februar udgav Real Estate deres sjette studiealbum Daniel, som blev indspillet live over ni dage i RCA Studio i Nashville. Bag mixerpulten har den prisbelønnede producer Daniel Tashian (Kacey Musgraves, Tenile Townes) siddet og strøget magi ud over de 11 fængende melodier med country-ficerede elementer af pedal steel og twangy, elektriske guitarer.

Daniel er album, der både tager lytteren med tilbage til de helt tidlige Real Estate dage, men med en dybde og visdom i bagagen, som gennem tiden har farvet og nuanceret bandets musikalske univers.

Real Estate blev et af de mest fremtrædende bands på den amerikanske indiescene i slutningen af 2000'erne med deres sans for fløjlsbløde melodier og atmosfæriske guitar-figurer.

Deres tilbagelænede og solskinsmættede produktioner er i tidens løb blev påvirket af nye bandkonstellationer og livets op- og nedture, men kernen er stadig helt indieblød og velklingende indeni anno 2024.

Kvartetten modtog i 2011 massiv hype for deres anden udgivelse Days, der føj højt på Billboard-hitlisterne i kategorierne "rock" og "alternative". Pitchfork ratede albummet 8.7 og skrev i storrosende vendinger:

“Cleaner, sharper, and stronger than the quartet's excellent 2009 self-titled debut, Days is like a single idea divided into simple statements. No note feels wasted, and nothing happens at the wrong time or in the wrong place.”