Red Warszawa + Artillery + De Frigjorte

Red Warszawa + Artillery + De Frigjorte

Den Grå Hal, Christiania

17. aug 2024

kl 19.00

1432 KØBENHAVN K

Red Warszawa – "Mænd som ammer offentligt"-tour!

Har du nogensinde følt dig ubrugelig i børneværelset? Savner du den bryst-magt, din kone har?

Frygt ej, for Red Warszawa er her for at redde dagen! Disse mælkespændte mænd er klar til at bryde kvindernes monopol på amning med deres unikke kursus i mandepatamning. Og mens du griner dig halvt ihjel over deres vanvittige show, kan du også forvente et musikalsk angreb af skæve tekster og tunge riffs, der får selv den mest trætte trækrampe til at danse.

Artillery – Thrash Metal Institutionen
Med over 40 års erfaring er Artillery en sand institution indenfor dansk og international thrash metal. Fra deres debut i 1982 har de leveret det ene bundsolide album efter det andet, og deres live- shows er spækket med energi. De er kendt for deres højoktane thrash power/prog metal, som sender ethvert metalhoved i ekstase.

De Frigjorte – Gedigen Dansk Rock
De Frigjorte er tilbage med ny musik, nye koncerter og en energi, der får selv Vesterbro til at blegne. Med hits som Uha, Ulla’, ’Polen’ og ’Let dig’, har de cementeret deres plads som et must-see live band på den danske rockscene. Deres guitarrock er både nostalgisk og nyskabende – det er rock, som det lød før mor blev til far.