Resavoir (US)

Resavoir (US)

Lille VEGA

08. nov 2024

kl 21.00

1674 KØBENHAVN V

Support: Clapper (DK)

Fortryllende musikalske landskaber med Resavoir


Under den musikalske fane Resavoir udsender Chicago-produceren og komponisten Will Miller sine smukke genrevridende kompositioner af moderne soul-jazz, indie og hiphop.

De instrumentale arrangementer bliver leveret på lag af luftige synthflader og knitrende beats, mens blæseinstrumenter og strygere eleverer lytteren op i højere ekstatiske luftlag.

Sidste år udgav han sit andet selvbetitlede album. Der strålede i al sin musikalske glans. Albummet er en helstøbt og fokuseret præsentation af hans udviklende færdigheder som studieproducer.

Det er en subtilt strålende symfoni, der sammenvæver moderne soul-jazz med soveværelsesbeats og synth-serenader. På albummet har en række prominente musikere ydet deres bidrag. Bl.a. har Elton Aura, Whtiney, Akenya, Matt Gold, Jeremy Cunningham og Lane Beckstrom været med til at skabe det ekspansive værk.

I 2019 udgav han sit debutalbum, der modtog blændende anmeldelser og ramte imponerende 8.2 på Pitchfork, der skrev:

“The Chicago trumpeter with hip-hop and indie-rock bona fides steps out as a bandleader, shepherding 18 musicians across a complex, soulful album that celebrates interconnectedness.”

Som et mangeårigt medlem af indiebandet Whitney og samarbejder med hiphopnavne som Mac Miller, ASAP Rocky, Chance The Rapper, Lil Wayne og SZA gennem årene, har Miller med sine egne sange bundet fine musikalske silketråde mellem de to genrer.

Resavoir-projektet gjorde det muligt for Miller at tage disse oplevelser ind i sit eget arbejde og skabe en lyd, der er behændig, men dyb, kompositorisk kompleks, men alligevel finjusteret til de følelser, der farver livets roligere øjeblikke.