Rex Orange County

Rex Orange County

K.B. Hallen

16. nov 2022

kl 20.00

2000 FREDERIKSBERG

Rex Orange County alias Alexander O’Connor er en produktiv hitmaskine og en international publikumsfavorit. Den 23-årige brite spillede i 2020 for et udsolgt Store VEGA, og Rex Orange County har pakket sit nye og fjerde album,‘WHO CARES?’, øverst i tasken, når briten igen gæster Danmark med en koncert i KB Hallen 16. november.

Rex Orange County endte med at give ikke en, men to koncerter på Store Vega i marts 2020. Coronaudbruddet betød, at det engelske indie pop-vidunder måtte dele sin udsolgte koncert op i to, og resten af Rex Oranges County store turné blev afbrudt. Dette blev startskuddet til det nye album ‘WHO CARES?’, som er blevet til i tæt samarbejde med Benny Sings, der også medvirkede på kæmpehittet ‘Loving Is Easy’. Tyler, The Creator, der indlemmede Rex Orange County i sin stjernespækkede fold på albummet ‘Flower Boy’ fra 2017, gengælder æren på det nye album med en gæsteoptræden på ‘Open A Window’.

Rex Orange County er en klassisk trænet popsnedker, der er hyldet for sin charmerende bedroom-pop, som mixer elementer af jazz, hip-hop og soul. Hans største hits tæller numre som 'Best Friend' og Sunflower, der tilsammen er blevet streamet næsten 850 millioner gange på Spotify alene. Som 17-årig blev han en internetsensation med det selvudgivne debutalbum, 'bcos u will never be free', der siden er blevet fulgt op af 'Apricot Princess' fra 2017, 'PONY' fra 2019 og senest 'WHO CARES?'.