Rigmor

Rigmor

Musikhuset

11. nov 2022

kl 19:00

8000 Aarhus C

Oplev Rigmor i Musikhuset og mærk magien, når de kombinerer rock og poesi

En idé om at sætte musik til tekster af Michael Strunge blev startskuddet til bandet Rigmors vision om at give ordene vinger. Inspirationen fra Strunge giver en tyngde og melankoli i bandets egne tekster, der emmer af ærlighed og inderlighed. En drøm om at kunne figurere som talerør for deres egen generation tilføjer en dybde og samfundskritisk vinkel til Rigmors lydunivers.

Rigmor udgav i august 2019 debutsinglen Træ, der fik omtale i blandt andet DR, Gaffa og airplay på P6. Bandets debut-EP Rebel, fik flotte ord og roser hos anmelderne, blandt andet anmeldte GAFFA EP’en til 5 stjerner under overskriften, “Der er en ny rebel i byen, og hun hedder Rigmor”. Singlen Vægtløs fra EP’en har desuden været titelmelodi til Jonas Risvigs ungdomsserie Centrum 2. Senest har bandet udgivet singlerne Hvad med dig selv, Det er lige meget og Plasticsolen fra deres kommende debutalbum, som udgives i samarbejde med Mermaid Records. Singlerne har alle fået heftig radio spin på P6 Beat.

Rigmor befinder sig i et spændingsfelt mellem det blide og det støjende. Musikken har adopteret Strunges maniodepressive sind, og deres insisterende og nærværende sceneoptræden rører ved deres publikum. Den unge aarhusianske gruppe har spillet sammen siden marts 2018 og består af Sarah Wichmann, Oliver Stewart, Victor Sousa og Lasse Lykke.

Mærk intensiteten når Rigmor indtager scenen i Lille sal