Sallys Far

Sallys Far

Musikhuset

09. mar 2025

kl 14:00

8000 Aarhus C

Tag børnene med ind og se forestillingen baseret på bøgerne om ”Sallys Far”

Med over en halv million solgte bøger er Sallys Far-bøgerne en af landets mest populære børnebøger lige nu.

Sallys far er sygt pinlig. F.eks. når han får den skøre idé at han vil være youtuber, eller når han beslutter sig for at han ikke gider at være voksen, så han og Sally må bytte roller. Han er også en vildt dårlig taber, og når han får mandeinfluenza, er det Sally, der må sørge for, at han får kiks og kakaomælk. Men kedelig – DET er Sallys far ikke!

De populære bøger SALLYS FAR er udgangspunktet for Louise Schouw Teaters helt nye forestilling med masser af sjov, ballade, rørende øjeblikke og nyskrevne sange, komponeret af Sigurd Barrett & Eskild Dohn. Her møder vi Sally, hendes spøjse lillebror, Eddie, hendes ven Svend, og ikke mindst Sallys sjove og skøre far, som ikke er som andre fædre.

Humoren rammer hele familien, der bliver masser at grine af og snakke om bagefter. For bag fars fis og ballade, er der selvfølgelig også alvor, som vækker til eftertanke hos både store og små. Forestillingen er baseret pa° bøgerne om ”Sallys Far” af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen udgivet af Forlaget Carlsen. Bøgerne er et kæmpehit blandt danske børnefamilier, som ikke kan få nok af de sjove historier om far, Sally og Eddie.

Iscenesættelse: Louise Schouw
Scenograf: Niels Secher
Dramatisering: Gunvor Reynberg
Musik: Sigurd Barrett & Eskild Dohn
Koreograf: Rebekka Lund
Medvirkende: Marianne Gonnov Bøgelund, Morten Bo Koch, Kristian Holm-Joensen m.fl.

Alder: Familieforestilling fra 4 -99 år.

Baseret pa° bøgerne om ”Sallys Far” af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen udgivet af Forlaget Carlsen.