Sam Tompkins – Hi, My Name Is Insecure Tour

Sam Tompkins – Hi, My Name Is Insecure Tour

Lille VEGA

17. nov 2024

kl 20.00

1674 KØBENHAVN V

Med erklærede fans som Drake og Justin Bieber til Sam Smith og Fred Again er Sam Tompkins landet med et brag på den internationale musikscene. Han gik viralt på TikTok i 2021 og er siden da blevet en af de hurtigst sælgende engelske musikere.

Den 26-årige tidligere gademusikant har med sin utrolige vokal og indlevende sange ramt sine fans rent gennem sin signaturlyd. En lyd han selv beskriver som følelsesladet singer/songwriter, cinematisk pop, der bevæger sig gennem menneskelige erfaring lige fra kærlighed til tab.

I 2022 udgav han EP’en Who Do You Pray To, som røg ind i top-10 på UK Album Chart og i april landede numb, som opvarmning til hans kommende debutalbum, hi my name is insecure. Debuten lander i slutningen af juli og består af 16 sange.

Siden starten af Tompkins’ karriere har han været fortaler for mental sundhed, og de seneste begivenheder i hans personlige liv har kun bekræftet denne mission. Sangene behandler temaer som social angst og depression, og sangeren håber, at de kan virke beroligende på dem, der kæmper.

Han har udtalt, at hvis lyttere og fans tager en ting med sig fra sangene, så håber han, at er det: “that a problem shared is a problem halved”. “And I want everyone to feel that there's nothing in this world that you might feel sad about that is shameful”.