Sauna Senere (DK)

Sauna Senere (DK)

Ideal Bar

30. nov 2024

kl 20.00

1674 KØBENHAVN V

Musikalsk saunagus med Sauna Senere i Ideal Bar

Med inspiration fra punk, pop og rave-musik skaber Sauna Senere en unik og omskiftelig lydoplevelse. Humoren og det uforudsigelige er en del af oplevelsen, når Sauna Senere tager kontorfælleskabet med på scenen. Bandets tempofyldte sange emmer af smittende energi og transporterer dig gennem et univers, der resonerer med barnlig ærlighed.

Sauna Senere var blandt dette års Vegas Udvalgte, og i forbindelse med deres koncert i VEGA smed politikken fem hjerter efter den århusianske trio og ordene: “humoren er tilbage i dansk rock. Men er det en god ting? Når det kommer til Sauna Senere og deres idiosynkratiske hævesænkebordsrock, er svaret ja”.

I 2023 har bandet spillet en lang række koncerter på SPOT, Grimfest, Smukfest og senest en længere tour i hele landet. Under dette års SPOT festival indtog Sauna Senere Aarhus Bowlinghal og leverede en ikonisk oplevelse, som umuligt kan rekreeres.

Symptomatisk for Sauna Senere er, at man ikke med sikkerhed ved, hvad man får. Den eneste garanti er, at den gakkede trio vil indprente sig på nethinden og skinne klart i hukommelsen.

Forvent en opløftende sonisk oplevelse, når Sauna Senere indtager Ideal Bar til november.