SHOWMENU: The Boyband Tour - Roskilde

SHOWMENU: The Boyband Tour - Roskilde

Roskilde Kongrescenter

03. feb 2023

kl 18.00

4000 ROSKILDE

THE BOYBAND TOUR - Do you remember?

Om koncerten:
En helt ny koncertoplevelse med både sang, dans, skuespil og humoristiske indslag. En musikalsk tidsrejse ledet af Silas Holst, gennem de største Boyband hits. De største sange fra 90’erne og frem, musikalske perler vi fra vi alle kender og kan synge med på. I et stort sceneshow, drevet af tidernes største hits, spektakulær video og lys produktion samt gæsteoptrædener bliver publikum taget i hånden gennem et to timers pop univers man sent vil glemme.

Kom til årets fest og gør dig klar til at tabe kæben, til at blive blæst bagover, miste pusten og træne lattermusklerne. En top professionel koncert og oplevelse udover det sædvanlige!

Silas Holst, Kim Ace Nielsen, Teit Samsø, Jeff Schjerlund og Joakim Tranberg er hele Danmarks nye BOYBAND-oplevelse!

VIP Billetter:

Med en VIP-billet får du udover koncerten, adgang til VIP området, hvor du får en eksklusiv oplevelse inden koncerten. Du vil blive taget godt imod af Boybandet, som dukker op til et personligt meet and greet. Der bliver mulighed for at få taget billeder med medlemmerne, stille spørgsmål og sidst men ikke mindst, vil der afholdes en lille intim koncert. Derudover følger der et eksklusivt boyband program med.