Siamese (DK)

Siamese (DK)

Store VEGA

05. dec 2024

kl 20.00

1674 KØBENHAVN V

Siamese sprænger rammerne i Store VEGA

Den 5. december kan du opleve det genrevridende metalband Siamese, når de borer sig direkte ind i publikums hjertekule i Store VEGA med deres storslåede, tempofyldte sange.

Efter udgivelsen af deres live EP fra Roskilde Festival sidste år, påbegynder Siamese et nyt kapitel med udgivelsen af deres spritnye single “On Fire”. På sangen udvikler bandet deres særegne lyd med elementer af psytrance, metalcore og store omkvæd, som de efterhånden er blevet kendt for. Forsanger Mirza Radonjica fortæller i en pressemeddelelse om sangen:

“Det er spændende med det nye kapitel oven på en succesfuld men også lang kampagne med vores corona album HOME. Vi dykker yderligere ned i genreblandingerne, og personligt synes jeg vi lyder af både 2004 og 2023 på samme tid. Det er i vores ånd, og “On Fire” er et perfekt visitkort for hvad der kommer på den kommende plade.”

Med over 55 millioner streams og topplaceringer på nogle af verdens største playlister og rock-radiostationer er Siamese et af Danmarks mest aktive bands uden for landets grænser.

Siamese er eksperter i at sammenblande tonstunge guitarriffs med ekstremt melodiske vokallinjer fra deres karismatiske forsanger Mirza Radonjica. Blandingen har af flere omgange sendt bandet på store internationale turneer med navne som Dead by April, Oceans Ate Alaska, Coheed and Cambria og Dead Letter Circus.

Med utrolige flotte roser fra indflydelsesrige anmeldere, over 50 millioner streams verden over og en række turnéer sidste år, har bandet ingen intentioner om at sætte farten ned i 2024.