Snedronningen

Snedronningen

Tivolis Koncertsal

06. dec 2023

kl 19.00

1630 KØBENHAVN V

Snedronningen:

En eventyrlig balletforestilling baseret på H.C. Andersens Snedronningen

Spilleperiode: 30. november - 23. december 2023

For 3. gang er juleforestillingen i Tivolis Koncertsal balletforestillingen, Snedronningen.

Som sidst er Dronning Margrethe den kreative kraft bag kostumer og dekorationer, og bag musikken står Oh Land.
Koreografien ligger i den prisbelønnende Yuri Possokhovs kyndige hænder.

Snedronningen er en gribende historie for både børn og voksne. Kay og Gerda er bedste venner. Men deres venskab bliver sat på en hård prøve, da Djævelens spejl går i tusind stykker. Stykkerne flyver rundt i hele verden. Én af splinterne rammer Kay i hjertet, og en anden rammer ham i øjet. Nu bliver han draget mod den smukke, men iskolde Snedronning og hendes slot. I Snedronningens rige bliver forstanden stærk og tanken skarpsindig, men hjertet koldt som is.

Ved Snedronningens første kys, fryser Kays hjerte til is, og ved det andet glemmer han alt om Gerda. Da Kay forsvinder, beslutter Gerda sig for at drage ud i verden for at finde ham. Rejsen fører hende gennem blomsterkonens skønne have, til prinsen og prinsessens overdådige slot - og hun bliver holdt fanget i røvernes barske rige.

Snedronningen handler som mange andre eventyr om, børns rejse ind i voksenlivet og om at forblive tro mod sin indre kerne. Eventyret er bygget op som en lang rejse – både Gerdas rejse mod det mystiske sted langt oppe mod nord, hvor Snedronningens slot ligger, og Kays og Gerdas rejse fra barndommen til voksenlivet hvad det indebærer af konflikter mellem følelse og forstand. Tag med på eventyr og se, hvad en rigtig ven er gjort af.

Snedronningen får repremiere den 30. november 2023 i Tivolis Koncertsal

Koreografi og iscenesættelse: Yuri Possokhov
Scenografi og kostumer: Dronning Margrethe
Musik: Oh Land
Medvirkende: Tivoli Ballet Teater m.fl.
Dramaturgi og libretto: Camilla Hübbe

Aldersanbefaling
Anbefalet fra 8 år. Alle børn er forskellige, og vi anbefaler, at forældre vurderer individuelt om forestillingens historie og tema er passende for deres børn. Der er ikke adgang til forestillingen for børn under 3 år.

OBS! Praktisk information
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivolis Box Office personligt eller på 33151001.

Ledsagerbilletter udstedes mod forevisning af ledsagerkort fra Invalideorganisationernes Brugerservice.