Sofia Hedia (DK)

Sofia Hedia (DK)

Ideal Bar

30. sep 2024

kl 20.00

1674 KØBENHAVN V

Sofia Hedia svøber Ideal Bar i ærlige pop-toner

Sofia Hedia er en dansk sangskriver, der med sine smukke tekster og klare budskaber formår at ramme lytteren lige i hjertekulen.

Hedias tredje album, Vidunderlig Verden Af Katastrofer, er lige på trapperne og udkommer slut på sommeren. Tre singler fra næste skæring har dog allerede set dagens lys. “Vi Er Større”, “Er Du Bange?” og “Nattens Skib” er blevet startskuddet til en ny æra for kunstneren, hvor hendes ærlige, varme pop får endnu større armbevægelser. Alle singler er blevet taget imod med kyshånd og har været i rotation på flere radiokanaler.

Live er Sofia gået sammen med multiinstrumentalist og sanger Marianne Lewandowski (Tina Dickow, Lis Sørensen mf.). Sammen er de to musikere en helt særegen duo, der med en virtuos tilgang til rytmer og toner, formår at musicere sig vej ind i publikums hjerter og sind.

Foruden at være sangskriver og artist, er Sofia også en efterspurgt musiker og performer på den danske musikscene. Hedia spiller bl.a. med artister som Barbara Moleko, Fallulah, Ida Nielsen, Søren Huss og Naja Rosa.