Steve Harley & The Cockney Rebel

Steve Harley & The Cockney Rebel

Hotel Fuglsøcentret

15. apr 2023

kl 20.00

8420 KNEBEL

Steve Harley fejrer i 2023 sit 50. år i musik og fortsætter med at spille koncerter over hele verden. Han siger, at det at spille Live er mere end et job, det er næsten hans livs blod.

Anset som en af de mest karismatiske Live-kunstnere på Scenerne i dag, turnerer det originale Cockney Rebel med et fuldt 6 mands rockband.

Musik er stadig hans første kærlighed. ”Vi ser verden og spiller for et stort publikum; det kan ikke blive bedre. I mit liv som turnerende musiker ser jeg , når vi har fri imellem koncerterne, store byer og deres gallerier og museer, smukke landskaber fra polcirklen til Middelhavskysten, Det er stadig det største job på jorden! ” Sagde Harley for nylig. Live-koncerterne inkluderer de store hit-singler som Judy Teen, Mr Soft, Love’s A Prima Donna, The Legendary Sebastian, samt numre fra dette års album, “UNCOVERED”, plus naturligvis evergreen sangen Make Me Smile (Come Up And See Me ), en sang, der af de engelske PRS (CODA), registreret som en af de mest spillede sange i historien på British Radio.

Steve er blevet tildelt en Gold Badge of Merit af British Academy of Songwriters og i 2008 en Lifetime Achievement Award for akustisk musik af The British Festival of Acoustic Music. Rod Stewart, der har indsunget en coverversion af Steve’s sang A Friend For Life, beskriver ham som “én af de største lyrikere, Storbritannien har produceret.” Musikbladet Mojo kommenterede: “Harley skaber sange af dyb skønhed, fulde af livets oplevelser” og The Times skrev: “En ekstraordinær koncert”.