Stig Rossen Julekoncert

Stig Rossen Julekoncert

Musikhuset

17. dec 2022

kl 19:00

8000 Aarhus C

Stig Rossen bringer julestemningen til Musikhusets Store sal.

Ingen jul uden Stig Rossens traditionsrige julekoncert i Musikhuset. Stig Rossen og hans julehold glæder sig til igen at fylde Store sal med musik, sang og julestemning til store og små.

Gå ikke glip af årets juletradition

Traditionen tro bringer julen Stig Rossen til Musikhuset. Det gælder naturligvis også i 2022, hvor Stig for 28. år i træk drager hele landet rundt for at sprede julestemning. 

Alting emmer af julehygge, når ilden gløder i den store pejs midt på scenen, der er udsmykket med smukt pyntede juletræer, lanterner og den store, plyssede lænestol, hvorfra årets julehistorie bliver læst højt. Bag scenen daler sneen ned over de to storskærme, og mon ikke Julemanden selv puster lidt magi ud mod publikum deroppefra? 

Med sig på scenen har Stig Rossen årets gæstesolist og hele det trofaste julehold. Det er som altid kapelmester Thomas Jaque, der står i spidsen for det velspillende 6-mandsbandog de fire fantastiske korsangere. Sammen leverer de et bredt repertoiremed alt fra traditionelle salmer til mere gospelinspirerede julehits. 

Der er helt nye sange og engelsksprogede favoritter på programmet, men det er de dansksprogede juleklassikere, der er i centrum. For Stig Rossen handler julen om alle de varmeste værdier, om nærvær og næstekærlighed, og uanset om du er til årets julekoncert for første gang eller for 28. år i træk, er du garanteret en stemningsfuld koncertoplevelse båret af musikalitet og julehygge.

Vær med til at jule i Store sal og bliv varm helt ind i hjertet.