Sundays (DK)

Sundays (DK)

Ideal Bar

29. nov 2024

kl 20.00

1674 KØBENHAVN V

SUNDAYS forener nerve og spilleglæde i Ideal Bar

Den danske gruppe, SUNDAYS, har siden deres debut-EP, The Day Will Come, i 2017 kombineret singer/songwriter-genrens intimitet og indlevelse, med indie-folkens brede inciterende penselstrøg. Både på scenen og med deres udgivelser, har SUNDAYS vundet publikum med en kombination af tilgængelighed, nerve og spilleglæde.

Som liveband bringer SUNDAYS nærvær og åbenhed med sig på scenen og engagerer sit publikum med en smittende dynamisk levering af de stærke og personlige sange og fængende melodier. Den åbenlyse forbundethed mellem gruppens medlemmer, Marie Linander Henriksen (bas og kor), Morten Falk Overgaard (trommer og kor) og Magnus Jacobsen (vokal og guitar) har rod i deres langvarige venskab og gensidige spilleglæde, siden medlemmerne mødtes på Oure Højskole i 2008.

Med den stærke forårssingle “Great Big Sky “ som musikalsk frontløber, udgav SUNDAYS deres tredje album, Giant Formula i 2024. Albummet er lyden af et band, som er fuldt bevidste om sine musiske virkemidler og DNA.

Bandet har samarbejdet med Asger Techau (Kashmir, Nymalet), der har produceret den anmelderroste skæring Inner Coats fra 2021 og SUNDAYS seneste album, Giant Formula.

Når SUNDAYS indtager Ideal Bar 29. november er det ikke som VEGA-debutanter. Gruppen har tidligere spillet for et udsolgt Ideal Bar, og SUNDAYS var special guests på Nashville Nights Spring Tour i Lille VEGA.