SYD FOR SOLEN 2023 - Torsdag

SYD FOR SOLEN 2023 - Torsdag

Søndermarken

08. jun 2023

kl 14.00

2000 FREDERIKSBERG

VERDENSSTJERNER MIDT I MARKEN

Nemlig intet mindre end det verdensberømte band BON IVER. Et band, der med innovative eksperimenter, storladne omkvæd og poppet sensibilitet tryllebinder sit publikum i anmelderroste og udsolgte arenakoncerter over hele verden – og nu også, lige foran os på scenen i Søndermarken på Frederiksberg. Bon Iver er et kæmpe scoop for SYD FOR SOLEN, hvis vi selv skal sige det. Netop nu er bandet på tour i Europa, og modtager massiv ros fra blandt andre Rolling Stone og The Guardian, der kalder live-settet ”…en medrivende og magisk fællesoplevelse” – vi er selv kæmpefans og glæder os helt vildt til at de Grammy-vindende genrefornyere fylder Søndermarken med gribende intim folk og storladne elektroniske ballader.

Torsdag får BON IVER følgeskab af blandt andet den pakistanske Grammy-vinder Arooj Aftab, som af anmeldere over hele verden er blevet udråbt som verdensmusikkens nye store stjerne, når øst og vest mødes i hendes smukke poetiske og melankolske univers, som allerede har fået stor global opmærksomhed.

Det er også torsdag du kan møde danske Bremer/McCoy (DK) som efterhånden har indrettet deres helt eget hyggehjørne i dansk musik. Med inspiration fra bl.a. spirituel jazz, den svenske pianist Jan Johansson, hymner, visesang, dub og reggae skaber den anmelderroste danske jazzduos glidende, nærmest vægtløse kompositioner, der skaber rum for eftertænksomhed, fordybelse, romantisk skønhedsdyrkelse og tusmørkedunkel melankoli.