Tarick (DK)

Tarick (DK)

Ideal Bar

04. okt 2024

kl 20.00

1674 KØBENHAVN V

Tarick væder afropoppens fakkel i dansable toner

Tarick fusionerer de bedste takter fra sit afrikanske ophav med moderne europæiske hiphop toner. Resultatet er et stilsikkert afropop lydbillede med et nordisk twist, der sender lytteren ud i en dansk sommernat, under en tanzanisk stjernehimmel.

Taricks debutalbum, KATI KATI (2023) er den perfekte skæring til et hjerte, der banker for afrobeatens dansable toner. Snør dine snørebåndene eller stram velcroen på dit hurtigste fodtøj, når Tarick sætter gulvet i Ideal Bar ud på gyngende grund den 4. oktober.

Gennem sin unikke lyd formidler den 25-årige tanzaniske københavner sin vision om at skabe et øget fokus på afrikansk kultur og musik i norden – et pakket dansegulv ad gangen. Tarick mestrer både engelsk og swahili, præcis som afrolyden foreskriver det. En evne, der gør, at den unge musiker formfuldendt kan sende sin groovy diskografi udover scenekanten.

Kærligheden til moderlandets sprog og kultur er en gennemgående rød tråd i Taricks musikalske univers. Sangene tematiserer alt, hvad et ungdomsliv indebærer, men indeholder også betragtninger om sangerens ophav og det samfund, han lever i.