Tessa (DK)

Tessa (DK)

Store VEGA

03. dec 2023

kl 20.00

1674 KØBENHAVN V

Rapkometen Tessa vælter VEGA

I juni 2019 skabte Tessa et nationalt meltdown, da hun postede et par freestylevideoer på Instagram. Kort tid efter udgav Tessa debutsinglen, "Snakker For Meget", som er lige så beskidt, ægte og overlegen som freestylevideoerne.

Der skulle ikke gå lang tid før Tessa begyndte at markere sig som et lovende stjerneskud, til hun rullede direkte fra Vestegnen og ind i det danske hiphophierarki med tunge skyts.

Tessas skæringer er sublimt selvsikre, og hun er ikke bange for at claime seksualitet, temperament og store følelser. En energi hun tager med sig ind på scenen, hvor hun leverer linjer med knugende teknisk overskud, no bullshit og en uforbeholden connection med sit crowd.

I 2023 har Tessa udgivet to singler i særdeles godt selskab. I januar udkom "Betalt" bestående af Lamin og Benny Jamz som gæsterappere.

Dernæst udkom Tessas seneste single "Hustle & Kærlighed" med besøg fra Icekiid og Kesi. Denne single er mere festlig og groovy end man før har set Tessa, som normalt kendetegnes ved hendes kontante, hårdtslående flow og uforglemmelige catchphrases.