The 502s (US)

The 502s (US)

Lille VEGA

14. dec 2023

kl 21.00

1674 KØBENHAVN V

Det seksmand store indiefolk-band, The 502s, slår sig løs i glæden ved at udleve sine drømme. Den glæde er direkte oversat i bandets sange, der er blevet rost for deres livsbekræftende tilgang til musikken, medrivende omkvæd og uregerlige liveshows. Deres folk-melodier bevæger sig i retning af The Lumineers og deres grooves for en til at tænke på The Avett Brothers.

På deres andet studiealbum, Could It Get Better (2021), har de udvidet deres lydunivers med et veritabelt orkester, så der er alt fra strengeinstrumenter, xylophoner, messinginstrumenter, melodikaer til fløjter og klokker. Det bliver alt sammen pakket ind i kæmpe syng-med-tekster og himmelsøgende vokalharmonier.

Åbnningssangen fra albummet, “Just A Little While”, blev gruppens store gennembrud, da den gik viralt på TikTok i december, 2021. Succesbølgen blev ved med at rulle med sange som “Magdalene”, “Olivia” og “I Keep Rolling”.

Forsanger Ed Isola startede bandet ved at købe en banjo til 100$ og sammen med sine barndomsvenner Matt Tonner (keys, guitar, vokal) og Joe Capati (saxofon, trumpet, melodika, vokal) samt Sean Froehlich (trommer, vokal) og Nick Melashenko (bas, vokal) spillede de sig frem til The 502s signaturlyd i 2015. Bandnavnet er taget fra adressen, hvor Isola voksede op.