The Blues Brothers Souvenir Show

The Blues Brothers Souvenir Show

Allesø Hallen

31. mar 2023

kl 18.00

2507 ODENSE N

The Blues Brothers Souvenir Show
To mænd i front med sorte solbriller, sort hat og sort habit. En kuffert proppet med nogle af de bedste rhythm’n’blues- og soul klassikere, spillet af en hårdt swingende rytmegruppe og en effektiv hornsektion. Lige dét guitar-riff og dén orgelfigur under en fræsende saxofonsolo og et kor, der helt i traditionen understøtter leadvokalen.
Bandet tager afsæt i det repertoire, som The Blues Brothers præsenterede på deres første plade Briefcase Full Of Blues og på soundtracket til kultfilmen The Blues Brothers. Gode, gamle rhythm’n’blues og soul standard spillet på en forfriskende rå og pågående måde kombineret med et meget udadvendt sceneshow. Den idé bygger The Blues Brothers Souvenir Show videre på. Orkestrets ambition har aldrig været at kopiere numrene tone for tone, men at spille versioner af de fedeste rhythm’n’blues- og soul numre - gerne med en ekstra spand kul.
Showet er med tiden blevet udbygget visuelt - og også musikalsk, så repertoiret i dag består af en del af de klassikere, som The Blues Brothers gav nyt liv, og en lang række numre fra rhythm’n’blues- og soul repertoiret, som de lige så godt kunne have spillet.
The Blues Brothers Souvenir Show’s drivkraft er en usvækket glæde ved at præsentere et stemningsfuldt og underholdende show, som når ud til publikum. Hvis man skal dømme ud fra det brøl, der rejser sig fra salen, når Opening Act One bliver sat an og fortsætter ind i Who’s Making Love og Soul Man, lykkes det meget godt.