The Courettes

The Courettes

Copenhagen Distillery

10. okt 2024

kl 19.00

2300 KØBENHAVN S

Copenhagen Distilley er glade for at kunne byde velkommen til The Courettes i deres rå og stemningsfyldte lokaler.

Som nyskabende arvtagere af Phil Spectors berygtede og elskede ”Wall Of Sound”, har The Courettes sparket døren ind til et internationalt eventyr. Deres albums har høstet stjerner og anmelderroser fra nogle af verdens største, toneangivende musikmedier, som amerikanske Rolling Stone, CLASH Magazine og MOJO, alt imens, publikum har forelsket sig i den altid eksplosive live-duo på spillesteder verden over.

Med 142 koncerter på verdensplan - bare i 2023 - er det ikke helt tilfældigt, at The Courettes er blevet kendt som ”The hardest working band in showbiz”.

Nu er The Courettes tilbage i deres egne StarrSound Studios for at producere deres femte studioalbum, som bliver udgivet i efteråret 2024 på Damaged Goods Records.

The Courettes har spillet koncerter overalt i Europa og har også haft en succesfuld første tur i Japan i 2022. De har haft deres debut på det amerikanske marked i 2023 i Austin, Texas, hvor de har spillede på en af verdens største musikbranche-festivaler, South By Southwest (SXSW). Den succesfulde performance i SXSW blev opfulgt af en større turné på den amerikanske vestkyst i 2023 og på østkysten i September. To turnéer i UK, med udsolgte koncerter i London og Glasgow, Frankrig, Norge, Tyskland, Spanien, Italien, Sverige, Finland er på deres 2023 kalender.

Men lige nu glæder Flavia og Martin sig allermest til én ting: Danmark i Oktober 2024!