Tindersticks

Tindersticks

Musikhuset

07. mar 2025

kl 19:00

8000 Aarhus C

Engelske indie-ikoner kommer til Musikhuset med ny musik.

Det legendariske, alternative rockband Tindersticks er på vej med nyt album, og til næste år kan du høre de nye sange krydret med stærke sange fra tre årtier live i Aarhus.

Lad dig fordybe i musikalsk magi og æstetisk fascination, når britiske Tindersticks giver koncert for et siddende publikum i Musikhusets vellydende Store sal.

Med en karriere, der spænder over tre årtier, har den anmelderroste britiske gruppe, Tindersticks, cementeret deres status som en af de mest originale og indflydelsesrige aktører inden for alternativ rockmusik. Tindersticks trådte for alvor ind på musikscenen i begyndelsen af 90'erne og har formet en unik lyd, der fusionerer mørk romantik med komplekse orkestreringer og legende tekster. Deres originale tilgang til musik og Stuart Staples karakteristiske vokal har gjort dem til en kultfavorit blandt fans.

I mere end tredive år har Tindersticks skabt deres egen lille verden. De har sunget om snavs, destruktion, lyster, barer og død, men hvor sådanne emner let bliver plettet i andres hænder, er der altid noget forfinet, og nærmest sofistikeret, over Tindersticks' indspilninger og optrædener.

Tindersticks er på trapperne med deres fjortende album, der har fået titlen Soft Tissue og udkommer til efteråret.